Logo Mooi Zeist

Woensdag t/m zondag open vanaf 17:00 uur

WIJ ZIJN WEER OPEN!

Hier hebben wij zo naar uitgekeken: u weer verwelkomen in ons restaurant! U volledig voorzien van een gezellige, lekkere en ontspannen avond met de heerlijke gerechten uit onze keuken.
Voorlopig even geen buffet, maar verder is alles van de kaart te bestellen. Op de tafels vindt u een QR code, die u met de camera van uw telefoon kunt scannen, zodat u de menukaart kunt openen. Wij komen bij u aan tafel om de bestelling op te nemen en uw drankjes en diner uit te serveren.

Wij werken met 2 shifts:
- binnenkomst tussen 17:00-17:30 tot 19:30
- binnenkomst tussen 19:45-20:15 tot sluit

Wilt u graag met z'n vieren komen eten, bestaande uit twee huishoudens? Dat kan!
Onze tafels staan op voldoende en veilige afstand, zowel binnen als op ons terras, zodat u gezellig samen uit eten kunt.
Meerdere personen aan één tafel kan uitsluitend als u uit één huishouden bestaat.
Geef dit duidelijk aan bij uw reservering.

Annuleer uw bezoek aan ons restaurant wanneer u Corona gerelateerde klachten heeft zoals:
hoesten, niezen, verkoudheid, nauwelijks tot geen smaak en geur, keelpijn of koorts.
Bij binnenkomst zal een van onze collega's nog een riscoanalyse uitvoeren waarna u naar uw tafel begeleid wordt.

Wij staan klaar om u weer te ontvangen!
Tot heel gauw!

Team Mooi Zeist

Ontdek hoe 'Mooi Zeist' kan zijn!

Mooi Zeist doet er alles aan om "uit eten gaan" bijzonder te maken. De meeste gerechten vinden hun oorsprong in de traditionele Indonesische keuken.

Maar die typisch Javaanse receptuur wordt ook gebruikt om in combinatie met seizoensgroenten en ingrediënten eens voor een andere benadering te kiezen. Steeds vaker ook wordt de Oosterse keuken in de breedste zin van het woord als inspiratiebron gebruikt.

Het blijft Indonesisch en tegelijkertijd verrassend. Kortom, Mooi Zeist staat garant voor een smaakbeleving die uniek is in Midden-Nederland.

   

Speciaal afhaal menu

Lieve gasten,

Wat een bizarre, rare tijd is er aangebroken. Een onzekere tijd, op allerlei vlakken, maar niet op het eten van een heerlijk bordje Indisch!
Want speciaal voor u hebben we een afhaal menu samengesteld zodat u toch nog van onze keuken kunt genieten, nu alleen bij u thuis.
Dus wordt het 'even snel' een bordje Mooi Zeist, of toch liever een een uitgebreide rijsttafel? Stel uw eigen menu samen!

Geef uw bestelling door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons van woensdag t/m zondag vanaf 12:00 op 0306958058.

 

Wij zijn u heel (lees: heeeeeeel) graag van dienst!

 

Team Mooi Zeist

Ontdek hoe 'Mooi Zeist' kan zijn

Reserveer nu 030 - 695 8058