Logo Mooi Zeist

Woensdag t/m zondag geopend voor afhalen en bezorgen, van 17:15 t/m 20:00 uur. Andere tijden in overleg.

Lieve gasten,

Helaas hebben we de deuren voor het dineren in ons restaurant (weer) moeten sluiten. Maar de deuren blijven altijd geopend voor het afhalen, zodat u thuis alsnog kunt genieten van onze heerlijke gerechten.
Creër thuis een echt 'avondje uit' door de tafel aan te kleden met onze batik tafelloper, de rijsttafelbakjes en op de achtergrond wat sfeelvolle en herkenbare muziek (mooizeist.nl/spotify).

Ook denken we alvast na over de feestdagen. Zo hebben wij een verrassend en smaakvol vijfgangen diner samengesteld die u bij ons kunt afhalen. Bent u ondernemer en wilt u uw medewerkers een mooi cadeau doen? Kies dan voor een van onze kerstpakketten!
We gaan er ondanks alles een prachtige kerst van maken! Kijk voor meer informatie op mooizeist.nl/kerst-2020.

Blijf veilig, blijf gezond en hopelijk kunnen we jullie sneller dan gehoopt weer ontvangen in ons restaurant! Tot die tijd zien we u graag voor het afhalen!

Selamat tinggal!

Ontdek hoe 'Mooi Zeist' kan zijn!

Mooi Zeist doet er alles aan om "uit eten gaan" bijzonder te maken. De meeste gerechten vinden hun oorsprong in de traditionele Indonesische keuken.

Maar die typisch Javaanse receptuur wordt ook gebruikt om in combinatie met seizoensgroenten en ingrediënten eens voor een andere benadering te kiezen. Steeds vaker ook wordt de Oosterse keuken in de breedste zin van het woord als inspiratiebron gebruikt.

Het blijft Indonesisch en tegelijkertijd verrassend. Kortom, Mooi Zeist staat garant voor een smaakbeleving die uniek is in Midden-Nederland.

   

Speciaal afhaal menu

Lieve gasten,

Wat een bizarre, rare tijd is er aangebroken. Een onzekere tijd, op allerlei vlakken, maar niet op het eten van een heerlijk bordje Indisch!
Want speciaal voor u hebben we een afhaal menu samengesteld zodat u toch nog van onze keuken kunt genieten, nu alleen bij u thuis.
Dus wordt het 'even snel' een bordje Mooi Zeist, of toch liever een een uitgebreide rijsttafel? Stel uw eigen menu samen!

Geef uw bestelling door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons van woensdag t/m zondag vanaf 12:00 op 0306958058.

 

Wij zijn u heel (lees: heeeeeeel) graag van dienst!

 

Team Mooi Zeist

Ontdek hoe 'Mooi Zeist' kan zijn

Reserveer nu 030 - 695 8058