Reserveren? Klik hier.         
030 - 695 8058    
Openingstijden: woe t/m zon vanaf 17:00 (vanaf 14:00 voor afhalen)
Logo Mooi Zeist

Woensdag t/m zondag open vanaf 17:00 voor diner. Voor afhalen en bezorgen van koude bestellingen tussen 14:00-17:00 uur. Bel uw reservering of bestelling door vanaf 12:00 op T. 030-695 8058.

Ontdek hoe 'Mooi Zeist' kan zijn!

Mooi Zeist doet er alles aan om "uit eten gaan" bijzonder te maken. De meeste gerechten vinden hun oorsprong in de traditionele Indonesische keuken.

Maar die typisch Javaanse receptuur wordt ook gebruikt om in combinatie met seizoensgroenten en ingrediënten eens voor een andere benadering te kiezen. Steeds vaker ook wordt de Oosterse keuken in de breedste zin van het woord als inspiratiebron gebruikt.

Het blijft Indonesisch en tegelijkertijd verrassend. Kortom, Mooi Zeist staat garant voor een smaakbeleving die uniek is in Midden-Nederland.

   

NIEUW - Chef menu

*******

Sinds enkele jaren zijn we de uitdaging aangegaan om de traditionele Indonesische rijsttafel opnieuw vorm te geven. Tijdens een aantal inspirerende kookexperimenten werd duidelijk dat er ruimte is om de smaken en ingrediënten van de Indonesische keuken anders te benaderen. Een ware culinaire revolutie, waarin alle schaaltjes met gerechten letterlijk zijn gesneuveld. Uitgangspunt voor het Chef menu zijn de kenmerkende Indonesische ingrediënten en smaken van de rijsttafel, maar dan totaal anders gepresenteerd.

Lees meer

Ontdek hoe 'Mooi Zeist' kan zijn

Reserveer nu 030 - 695 8058