Reserveren? Klik hier.         
030 - 695 8058    
Openingstijden: woe t/m zon vanaf 17:00 (vanaf 14:00 voor afhalen)
Logo Mooi Zeist

TOUR DE ZEIST 2016 sluit af met een winnaar!

Tour de Zeist is een terugkerend evenement op initiatief van een aantal Zeister horeca-ondernemers die op deze manier ook Zeist promoten. Op de zondagen in de maanden juli en augustus konden de deelnemers hun eigen tour fietsen langs de 5 deelnemende restaurants waar een lekker gerechtje en heerlijk drankje op hen stond te wachten.

Ook maakten de deelnemers kans op een splinternieuwe fiets, aangeboden door het Rijwielpaleis uit Zeist. Op zaterdag 17 september jl. was het zover en in het bijzijn van de  Zeisterse restaurateurs en Eric de Wit van het Rijwielpaleis werd de fiets uitgereikt aan de winnares, Anja van der Vaart uit Zeist.

De deelnemende restaurants waren: Mooi Zeist, Kasteel Kerckebosch, De Reünie, Oud London en Hermitage en ook dit jaar werd het een groot succes. Komt er volgend jaar weer een Tour de Zeist? Kort en bondig was de reactie van Ed Brouwer van Mooi Zeist: “Uiteraard! En we gaan voor een dubbel aantal deelnemers!”.

Tour de Zeist 2016

Op de foto van links naar rechts: winnares 2015, Ed Brouwer, Nico Bakker, Eric de Wit, winnares 2016, Inge van der Spek, Marijke Brouwer en Etienne van de Kant

 

Ontdek hoe 'Mooi Zeist' kan zijn

Reserveer nu 030 - 695 8058