Logo Mooi Zeist

Woensdag t/m zondag open vanaf 17:00 uur

Wat doet Mooi Zeist tegen verspreiding van het Coronavirus

Voordat we moesten sluiten stonden onze tafels al ruim opgesteld, maar hebben we voor de zekerheid nog een paar extra tafels weg gehaald om op een zekere 'veilige' afstand van elkaar te zitten. Er hangt een alcoholdispenser voor onze gasten in de zaak. Voor personeel hadden we dit al in de keuken. Wij als team wassen en desinfecteren nog vaker dan normaal goed onze handen.
Bij binnenkomst deden wij u niet verwelkomen met een hand of omhelzing maar met een vriendelijke glimlach en een hartelijk welkom.
Tijdens een bestelling of gesprek aan tafel hielden wij een gepaste afstand.

Nu het restaurant gesloten is om te dineren, maar u zeker wel (afhaal) bestellingen kunt doen, houden wij dezelfde regels in acht. Als u toch liever niet de deur uitgaat bieden we een bezorgservice aan. De bezorging is gratis binnen een redelijke afstand. Woont u iets verder? Neem dan even contact met ons op wat de mogelijkheden zijn. Wij bezorgen het tot aan de deur met gewassen en ontsmette handen. Maar afhalen kan natuurlijk ook altijd!
Maak een leuke, gezellige foto van je Mooi Zeist "thuisrijsttafel", zet ‘m op Facebook of Instagram, tag Mooi Zeist en maak kans op een cadeaukaart t.w.v. € 100,-!

Iemand jarig maar u kunt niet op bezoek? Bestel dan een cadeaukaart van Mooi Zeist met uw gewenste bedrag en wij zorgen dat deze leuk verpakt bij de juiste brievenbus naar binnen valt!


Wij en onze horecacollega’s worden flink "geraakt" door dit virus, dus denk naast de gewone boodschappen eens aan ons en bestel een heerlijke Indische maaltijd. We hebben u nodig.

Ontdek hoe 'Mooi Zeist' kan zijn!

Mooi Zeist doet er alles aan om "uit eten gaan" bijzonder te maken. De meeste gerechten vinden hun oorsprong in de traditionele Indonesische keuken.

Maar die typisch Javaanse receptuur wordt ook gebruikt om in combinatie met seizoensgroenten en ingrediënten eens voor een andere benadering te kiezen. Steeds vaker ook wordt de Oosterse keuken in de breedste zin van het woord als inspiratiebron gebruikt.

Het blijft Indonesisch en tegelijkertijd verrassend. Kortom, Mooi Zeist staat garant voor een smaakbeleving die uniek is in Midden-Nederland.

   

SIR Saté & Rosé party 2015

Het begon als een druilige dag maar bij ontvangst van de gasten op de 9e SIR Saté & Rosé brak de zon door en presenteerde de SIR leden op het unieke terras van Restaurant Mooi Zeist hun saté met de bijpassende rosé. Het was een drukbezochte middag met gasten van de diverse restaurants, culi-profs en bekende Nederlanders.

De saté udang met een krupuk van petehbonen, crème fraîche en Tapioca parels in combinatie met de rose van "les Domaniers" van Domaine Ott, werd door de aanwezige gasten uitgeroepen tot de lekkerste combinatie. Het leverde het team van chef Arjuna Besemboen van Mooi Zeist de Saté & Rosé Award 2015 op wat ook dit jaar, ter beschikking werd gesteld door Spadel.

Team Mooi Zeist
Team van “Mooi Zeist” onder leiding van chef Arjuna Besemboen (voor 2e van links)

Lees meer

Meer artikelen...

Ontdek hoe 'Mooi Zeist' kan zijn

Reserveer nu 030 - 695 8058