Logo Mooi Zeist

Afhalen en bezorgen

Zin in een hapje Indisch vanavond? Dat kan! Van woensdag t/m zondag bereiden wij met liefde voor u de meest heerlijke gerechten zoals u van ons gewend bent.
Wist u dat wij de gerechten sealen en deze dus goed een paar dagen te bewaren zijn? Zo kunt u bijvoorbeeld prima een bestelling donderdag ophalen om het zaterdag (pas) te eten. Soms komt dat qua planning net iets beter uit en hoeft u het thuis alleen nog even 20 minuutjes in de oven te zetten.
Bekijk onze afhaalmenukaart hieronder. Staat er iets niet tussen wat u normaal zo graag bij ons eet? Eten er kleintjes mee of bent u op zoek naar andere sateetjes? Bel ons gerust om even de mogelijkheden te bespreken. Eigenlijk kunnen we bijna alles bereiden, als we het maar op voorraad hebben.


AFHALEN
Onze gerechten worden warm mee gegeven, zodat u thuis direct lekker kunt eten. Moet u een stukje verder rijden of wilt u de gerechten een dag eerder komen halen? Dan kunnen wij de gerechten ook koud mee geven. Deze zijn zo verpakt dat u ze met folie en al in de oven of magnetron kunt zetten. Uiteraard inclusief een beschrijving hoe, en met name hoe lang, u de gerechten moet verwamen.

BEZORGEN
Wilt u liever de deur niet uit en woont u in Zeist en omgeving? Dan kunnen wij voor €3,75 uw bestelling bezorgen tot aan de voordeur! Dat is nog eens fijn en makkelijk.


Geef uw bestelling door op T. 030-695 8058Koud afhalen en thuis opwarmen? Zie in het filmpje hieronder hoe makkelijk dat is!

Ontdek hoe 'Mooi Zeist' kan zijn

Reserveer nu 030 - 695 8058