Logo Mooi Zeist

Woensdag t/m zondag blijven wij geopend voor afhalen en bezorgen van koude bestellingen tussen 14:00 t/m 17:00 uur. Bel uw bestelling door vanaf 12:00 op T. 030-695 8058.

*Let op: vanaf zaterdag 25 september 2021 zullen wij u bij binnenkomst helaas moeten vragen om uw QR code of testbewijs te laten zien.*


Lieve gasten,

Wat is het toch weer fijn om onze deuren open te hebben voor een heerlijk diner bij ons in het restaurant of op ons terras.
Mocht u het fijn vinden om ook af en toe lekker een hapje Indisch thuis te eten: afhalen en bezorgen blijft ook mogelijk! Vanaf nu echter alleen koud en alleen af te halen of te bezorgen tussen 14:00-17:00. De gerechten kunt u eenvoudig thuis binnen 2-20 minuten opwarmen in de magnetron of de oven. Daar leent de Indonesische keuken zich perfect voor.

Bekijk ons afhaal menu hieronder of bel voor het maken van een reservering in ons restaurant.

T. 030 - 695 8058
Geopend van woensdag t/m zondag. Vanaf 14:00 voor het afhalen en vanaf 17:00 voor het diner.

Let op: aangezien iedereen op zijn plaats moet blijven zitten, uitgesloten van naar het toilet gaan, hebben wij nog geen buffet.


Blijf veilig, blijf gezond en hopelijk mogen we jullie binnenkort ontvangen in ons restaurant!

Selamat tinggal!



Volg ons op facebook.com/mooizeist en instagram.com/mooi_zeist om op de hoogte te blijven van allerlei leuke dingen waar we mee bezig zijn, nieuwe gerechten en/of leuke acties.

Ontdek hoe 'Mooi Zeist' kan zijn!

Mooi Zeist doet er alles aan om "uit eten gaan" bijzonder te maken. De meeste gerechten vinden hun oorsprong in de traditionele Indonesische keuken.

Maar die typisch Javaanse receptuur wordt ook gebruikt om in combinatie met seizoensgroenten en ingrediënten eens voor een andere benadering te kiezen. Steeds vaker ook wordt de Oosterse keuken in de breedste zin van het woord als inspiratiebron gebruikt.

Het blijft Indonesisch en tegelijkertijd verrassend. Kortom, Mooi Zeist staat garant voor een smaakbeleving die uniek is in Midden-Nederland.

   

SIR Saté & Rosé party 2015

Het begon als een druilige dag maar bij ontvangst van de gasten op de 9e SIR Saté & Rosé brak de zon door en presenteerde de SIR leden op het unieke terras van Restaurant Mooi Zeist hun saté met de bijpassende rosé. Het was een drukbezochte middag met gasten van de diverse restaurants, culi-profs en bekende Nederlanders.

De saté udang met een krupuk van petehbonen, crème fraîche en Tapioca parels in combinatie met de rose van "les Domaniers" van Domaine Ott, werd door de aanwezige gasten uitgeroepen tot de lekkerste combinatie. Het leverde het team van chef Arjuna Besemboen van Mooi Zeist de Saté & Rosé Award 2015 op wat ook dit jaar, ter beschikking werd gesteld door Spadel.

Team Mooi Zeist
Team van “Mooi Zeist” onder leiding van chef Arjuna Besemboen (voor 2e van links)

Lees meer

Meer artikelen...

Ontdek hoe 'Mooi Zeist' kan zijn

Reserveer nu 030 - 695 8058