1992-2017 – Hét jubileumjaar van Mooi Zeist

#

Alle berichten

Wat ooit begon als broodjeszaak, groeide uit tot een geliefd restaurant met wekelijks meer dan 300 bezoekers. Een Indonesisch restaurant waarbij de traditionele geuren en smaken in ere gehouden worden, maar de gerechten tegenwoordig ook een moderne twist krijgen. Om niet alleen het bestaan maar ook de waardering naar de gasten te vieren, heeft Mooi Zeist iedere 25e van de maand een evenement georganiseerd. Van winter bbbq tot aan high wine, van buiten op het terras onder de heaters tot aan binnen met live muziek. Passie, gezelligheid, waardering maar vooral ook lekker eten. Wij kijken terug op een mooi jaar en hopen u ook de aankomende jaren weer veel eetgenot en beleving te mogen geven.

 

25 januari 2017 – Winter BBQ

De aftrap van het feestjaar: de winter BBQ. Met een lekkere muts, sjaal, goed zittende handschoenen was de temperatuur van -3 goed vol te houden. In de ene hand een glaasje glühwein, de andere een stokje saté ayam. Gevolg door een heerlijke Indische erwtensoep, rendangburgers en nog veel meer lekkers!

25 februari 2017 – Pasar ikan

Het tweede feest van het Mooi Zeist jubileumjaar was voor de echte vis liefhebbers: de Pasar Ikan! Onze eigen visboer leverde deze avond zijn mooiste stukken vis en onze kok vertelde alle ins-and-outs over de vissoorten. Vervolgens uw eigen gekozen stuk vis op een heerlijke Indonesische manier bereid. Dat was smullen!

25 maart 2017 – Indonesisch buffet met 25 specialiteiten

Het derde feest van het Mooi Zeist jubileumjaar was voor de fijnproevers die niet konden kiezen! Een Indonesisch buffet met maar liefst 25 speciale gerechten waarin u het allerbeste van Mooi Zeist heeft kunnen proeven. Een selectie van deze avond is iedere zaterdag en zondag avond voor €28,50 p.p. te vinden in ons Indonesisch buffet.

25 april 2017 – Indonesische kookworkshop

Het vierde feest van het Mooi Zeist jubileumjaar was voor de echte hobbykok! Degenen die graag dé Indische hapjes, nasi goreng en saté ayam van Mooi Zeist zelf thuis op tafel wilden serveren. Samen met onze (Chef)koks, handleidingen en de benodigde kruiden en ingrediënten hebben we er een feestje van gemaakt. Uiteraard inclusief het zelf opeten van de bereidde gerechten onder het genot van een glaasje wijn.

25 mei 2017 – Meat market

Het vijfde feest van het Mooi Zeist jubileumjaar was voor de echte vlees liefhebbers: de Meat Market! Onze eigen slager leverde deze avond zijn mooiste stukken vlees en onze kok vertelde alle ins-and-outs over de vleessoorten. Vervolgens uw eigen gekozen stuk vlees op een heerlijke Indonesische manier bereid. In combinatie met een aangenaam zonnetje was dit een erg geslaagde avond!

25 juni 2017 -High tea of wine

Het zesde feest van Mooi Zeist beloofde eindelijk wat betere temperaturen, dus de terrasdeuren konden open! Onze koks maakten voor de High tea or wine diverse lekkernijen gecombineerd met, naar keuze, bijpassende thee of wijn. Een gezellige middag op ons terras met lekkere hapjes, drankjes, zon en veel gezelligheid.

25 juli 2017 – Één meter saté

Het zevende feest van het Mooi Zeist jubileumjaar was voor de echte saté liefhebbers. Op 25 augustus vierde we dit jubileumjaar met een meter saté! Maarliefst 6 soorten saté van de houtskoolgrill (12 stuks p.p.) inclusief diverse bijgerechten en sauzen. Dit was pas écht genieten!

25 oktober 2017 – Tempo Doeloe, de goede oude tijd

Het achtste feest van het Mooi Zeist jubileumjaar was een echte klapper! Mooi Zeist was deze maand (oktober) exact 25 jaar geleden geopend. We keerden daarom terug in de tijd. Tempo Doeloe (betekent: ‘de goede oude tijd’). Een ‘lopende rijsttafel’ geserveerd door in sarong en kebaya geklede dames. Een sarong en kebaya behoren tot de traditioneel Indonesische kledij. Een hele avond vol met Indonesische tradities.

25 november 2017 – Jubileum avond, met live muziek!

Het allerlaatste feest in het kader van 25 jaar Mooi Zeist. Een jubileum avond ter ere van alle feesten afgelopen jaar en het 25 jarig bestaan van Mooi Zeist. Dit werd gevierd met een jubileum buffet of een jubileum menu. Ontvangen met een glaasje bubbels en de hele avond live muziek van Patrick Drabe en Steffen de Wolff (The Drabini Brother acoustic). Een mooie afsluiter van dit jaar.

 

Bekijk ook:

Lazy Sunday

Lazy Sunday

Ze komen er weer aan: een paar heerlijke zondag middagen. Genieten van heerlijk eten en fijne live...

read more
Winter BBQ

Winter BBQ

Net terug van wintersport of hebben jullie het nog tegoed? Hou het winter(sport) gevoel vast met...

read more