Afhalen en bezorgen

#

Alle berichten

Zin in een hapje Indisch vanavond, maar gewoon lekker thuis? Dat kan! Van woensdag t/m zondag bereiden wij met liefde voor u de meest heerlijke gerechten zoals u van ons gewend bent.
Wist u dat wij de gerechten sealen en deze dus goed een paar dagen te bewaren zijn? Zo kunt u bijvoorbeeld prima een bestelling donderdag ophalen om het zaterdag (pas) te eten. De gerechten kunnen eenvoudig thuis binnen 2-20 minuten opgewarmd worden in de magnetron of oven. Daar leent de Indonesische keuken zich perfect voor. Een uitgebreide omschrijving hoe de gerechten thuis verwarmd moeten worden leveren wij er bij maar zijn ook terug te vinden onderaan deze pagina.
Bekijk onze afhaalmenukaart hieronder. Staat er iets niet tussen wat u normaal zo graag bij ons eet? Eten er kinderen mee of bent u op zoek naar andere sateetjes? Bel ons gerust om even de mogelijkheden te bespreken. Eigenlijk kunnen we bijna alles bereiden, als we het maar op voorraad hebben.

AFHALEN
Onze gerechten worden koud mee gegeven, zodat u deze thuis nog even moet opwarmen. De gerechten zijn zo verpakt dat u ze met folie en al in de oven of magnetron kunt zetten. Uiteraard inclusief een beschrijving hoe, en met name hoe lang, u de gerechten moet verwamen.

BEZORGEN
Wilt u liever de deur niet uit en woont u in Zeist en omgeving (de Bilt, Bilthoven, Soesterberg, Huis ter Heide, Bosch en Duin, Bunnik etc.)? Dan kunnen wij voor €4,50 uw bestelling bezorgen tot aan de voordeur! Dat is nog eens fijn en makkelijk.
Woonachtig buiten Zeist? Dan schakelen wij de hulp in van ‘Restaurant aan huis’. Kijk of we ook bij u bezorgen via Restaurant aan huis.

Koud afhalen en thuis opwarmen, moeilijk of lastig? Nee hoor! Ideaal juist. Zie in het filmpje hieronder!

Bekijk ook:

Lazy Sunday

Lazy Sunday

Ze komen er weer aan: een paar heerlijke zondag middagen. Genieten van heerlijk eten en fijne live...

read more
Winter BBQ

Winter BBQ

Net terug van wintersport of hebben jullie het nog tegoed? Hou het winter(sport) gevoel vast met...

read more