Hoofdgerechten

#

Alle berichten

Babi panggang € 29

– geroosterd varkensvlees van de houtskoolgrill

Domba kerrie € 32

– lamsrack in een milde kerriesaus

Udang betawi € 32

– grote garnalen krokant gebakken in een zoete ketjapsaus

Ayam kacang madu € 29

– kip in een zoet pittige pindasaus en verse mango

Sambal goreng tahu € 25

– tahu met peultjes en taugé in een sambalsaus

Bebek gula Djawa € 32

– eend in een zoet-scherpe Javaanse suikersaus

Sambal goreng daging sapi € 33

– ossenhaas in een zoet scherpe sambalsaus

Udang gala € 42

– verse hele kreeft bereid met Indonesische kruiden
 ½ kreeft € 29,00

Ikan Pasar € dagprijs

– dagverse vis

 

 

 

Hoofgerechten worden geserveerd met witte of gele rijst en gado-gado

Bekijk ook:

Winter BBQ

Winter BBQ

Net terug van wintersport of hebben jullie het nog tegoed? Hou het winter(sport) gevoel vast met...

read more