Hoofdgerechten

#

Alle berichten

Babi panggang € 29

– geroosterd varkensvlees van de houtskoolgrill

Domba kerrie € 32

– lamsrack in een milde kerriesaus

Udang betawi € 32

– grote garnalen krokant gebakken in een zoete ketjapsaus

Ayam kacang madu € 29

– kip in een zoet pittige pindasaus en verse mango

Sambal goreng tahu € 25

– tahu met peultjes en taugé in een sambalsaus

Bebek gula Djawa € 32

– eend in een zoet-scherpe Javaanse suikersaus

Sambal goreng daging sapi € 33

– ossenhaas in een zoet scherpe sambalsaus

Udang gala € 42

– verse hele kreeft bereid met Indonesische kruiden
 ½ kreeft € 29,00

Ikan Pasar € dagprijs

– dagverse vis

 

 

 

Hoofgerechten worden geserveerd met witte of gele rijst en gado-gado

Bekijk ook:

Lazy Sunday

Lazy Sunday

Ze komen er weer aan: een paar heerlijke zondag middagen. Genieten van heerlijk eten en fijne live...

read more
Winter BBQ

Winter BBQ

Net terug van wintersport of hebben jullie het nog tegoed? Hou het winter(sport) gevoel vast met...

read more