Restaurant Mooi Zeist officiële trouwlocatie

#

Alle berichten

Indonesisch specialiteitenrestaurant Mooi Zeist is een officiële trouwlocatie met alle mogelijkheden om echt een van de mooiste dagen van jouw leven te beleven. Het is mogelijk om  ’s ochtends als stralende bruid en bruidegom binnen te komen en ‘s avonds als gelukkig getrouwde man en vrouw het bruisende feest op het hoogtepunt te verlaten. Vrienden en familie blijven nog even hangen om te dansen op het laatste nummer dat de DJ draait of de band speelt. Het grote voordeel is dat mensen zich niet hoeven te verplaatsen, dat scheelt stress en ‘breek’momenten op de dag. Iedereen blijft bij elkaar en de sfeer bouwt zich op zonder storende onderbrekingen met autoritten van hot naar haar.

Gastvrouwen gastheer Marijke enEd Brouwer stellen samen met het bruidspaar een dag op maat samen. Eten, drinken, muziek alles is naar eigen wensen in te vullen. Waar nodig geeft het zeer ervaren horeca-echtpaar nuttig advies. Marijke legt uit: “Tijdens een trouwerij draait alles om timing, zo’n dag heeft een ritme en dat moet je voelen. De plechtigheid zelf, een toast, hapjes en wellicht zelfs een maaltijd. Ieder moment draagt bij aan het opvoeren van het feestgevoel. Wij houden de hele dag de vinger aan de pols om op het juiste moment met de volgende impuls te komen. Onze crew voelt dat feilloos aan. Wij zijn pas tevreden als het bruidspaar en de gasten na een maand nog genieten van die perfecte trouwdag.”

Trouwambtenaar
De ambtenaar van de Burgerlijke Stand kan door het huwelijkspaar zelf worden gekozen, maar ook de Gemeente Zeist beschikt over een aantal betrokken ambtenaren die graag in een persoonlijk en hartelijke speech de huwelijksvoltrekking voor hun rekening nemen. Ook die keuze kan in samenspraak met Mooi Zeist worden gemaakt.

Altijd gezellig
Restaurant Mooi Zeist ligt op een prachtige plek aan de rand van Zeist. Een Indonesische oase in het groen. Hier kan volledig weersonafhankelijk een feest worden gevierd dat z’n weerga niet kent. Bij zonnig weer zijn er de extra mogelijkheden van de loungeterras aan de zijkant kant van het restaurant, maar een flink deel van het terras is overdekt door sfeervolle tenten, daarnaast beschikt Mooi Zeist over een prachtige binnenruimte, die door een doordachte inrichting altijd intiem en gezellig oogt. Gezelschappen van 75 tot 250 man voelen zich hier thuis en op hun gemak.

Bereikbaar
Met afritten van de A28 en A27 op een paar minuten rijden is Mooi Zeist goed te bereiken voor gasten uit alle windstreken. Uitgebreide parkeergelegenheid op eigen terrein is beschikbaar en daarnaast is gratis parkeren in de buurt mogelijk.

Voor meer informatie bekijk de website van Trouwlocatie Mooi Zeist

[widgetkit id=8]

Bekijk ook:

Lazy Sunday

Lazy Sunday

Ze komen er weer aan: een paar heerlijke zondag middagen. Genieten van heerlijk eten en fijne live...

read more
Winter BBQ

Winter BBQ

Net terug van wintersport of hebben jullie het nog tegoed? Hou het winter(sport) gevoel vast met...

read more