SIR Saté & Rosé party 2015

#

Alle berichten

Sate en Rose party 2015 Mooi Zeist

Het begon als een druilige dag maar bij ontvangst van de gasten op de 9e SIR Saté & Rosé brak de zon door en presenteerde de SIR leden op het unieke terras van Restaurant Mooi Zeist hun saté met de bijpassende rosé. Het was een drukbezochte middag met gasten van de diverse restaurants, culi-profs en bekende Nederlanders.

De saté udang met een krupuk van petehbonen, crème fraîche en Tapioca parels in combinatie met de rose van “les Domaniers” van Domaine Ott, werd door de aanwezige gasten uitgeroepen tot de lekkerste combinatie. Het leverde het team van chef Arjuna Besemboen van Mooi Zeist de Saté & Rosé Award 2015 op wat ook dit jaar, ter beschikking werd gesteld door Spadel.

Team van “Mooi Zeist” onder leiding van chef Arjuna Besemboen (voor 2e van links)

Ed en Marijke Brouwer

Ook Ed en Marijke Brouwer zijn natuurlijk erg blij met deze award. Ed: “Deze award bevestigd weer dat Chef Arjuna en souschef Pim met succes de Nieuwe Indische Keuken op de kaart zetten. Deze prijs zal hen nog meer inspireren”. Edwin Suykerland, Chanel manager bij Spadel, sponsort met veel plezier deze party voor deze unieke organisatie. “De SIR is niet groot in omvang maar wel in durf en initiatief”.

Mooi Zeist peter timofeeff

Een zeer opgewekte RTL weerman Peter Timofeeff met zijn vrouw Elizabeth ontvingen uit handen van SIR voorzitter Laura van de Westerlaken onder toeziend oog van chef Arjuna, de prijs. Want met het kiezen van de beste combinatie viel natuurlijk wat te winnen. Binnenkort heeft Peter zijn afscheidsfeestje bij RTL en begint voor hem en zijn vrouw een nieuwe levensfase.

Mooi Zeist frans helling dieuwertje blok

Frans Helling van “de Lachende Javaan’ kon het niet laten om persvoorlichter Klaas Wilting en tv-presentatrice Dieuwertje Blok te overtuigen dat zijn saté toch het lekkerste was.

Mooi Zeist netwerken internetlab peter croes

Ook Peter Croes, vice-president van Capgemini kon de jonge ondernemer Ricky Rellum, eigenaar van het Nijkerkse Internetlab Webdevelopment, van goede tips voorzien. Marijke Brouwer: “Het is niet alleen een gezellige middag maar je kunt ook goed netwerken”.

Mooi Zeist kitty de boer jan-willem van dop

Kitty de Boer, executive search voor familiebedrijven was geanimeerd in gesprek met voetbalbestuurder en sociaal ondernemer Jan-Willem van Dop en Hans de Wilde, CEO van Tenzing Travel. De Wilde kon de verschillende satés goed waarderen. “Als specialist in verre reizen weten we dat culinair genieten een steeds belangrijker onderdeel van de vakantie wordt”.
Volgend jaar is het een lustrumeditie en dat is voor de organisatie van de Selected Indonesian Restaurants een nog grotere motivatie om van de Saté Rosé Party een extra mooi feest van te maken.

Bekijk ook:

Lazy Sunday

Lazy Sunday

Ze komen er weer aan: een paar heerlijke zondag middagen. Genieten van heerlijk eten en fijne live...

read more
Winter BBQ

Winter BBQ

Net terug van wintersport of hebben jullie het nog tegoed? Hou het winter(sport) gevoel vast met...

read more