TOUR DE ZEIST 2016 sluit af met een winnaar!

#

Alle berichten

Tour de Zeist 2016

Tour de Zeist is een terugkerend evenement op initiatief van een aantal Zeister horeca-ondernemers die op deze manier ook Zeist promoten. Op de zondagen in de maanden juli en augustus konden de deelnemers hun eigen tour fietsen langs de 5 deelnemende restaurants waar een lekker gerechtje en heerlijk drankje op hen stond te wachten.

Ook maakten de deelnemers kans op een splinternieuwe fiets, aangeboden door het Rijwielpaleis uit Zeist. Op zaterdag 17 september jl. was het zover en in het bijzijn van de  Zeisterse restaurateurs en Eric de Wit van het Rijwielpaleis werd de fiets uitgereikt aan de winnares, Anja van der Vaart uit Zeist.

De deelnemende restaurants waren: Mooi Zeist, Kasteel Kerckebosch, De Reünie, Oud London en Hermitage en ook dit jaar werd het een groot succes. Komt er volgend jaar weer een Tour de Zeist? Kort en bondig was de reactie van Ed Brouwer van Mooi Zeist: “Uiteraard! En we gaan voor een dubbel aantal deelnemers!”.

Op de foto van links naar rechts: winnares 2015, Ed Brouwer, Nico Bakker, Eric de Wit, winnares 2016, Inge van der Spek, Marijke Brouwer en Etienne van de Kant

 

Bekijk ook:

Lazy Sunday

Lazy Sunday

Ze komen er weer aan: een paar heerlijke zondag middagen. Genieten van heerlijk eten en fijne live...

read more
Winter BBQ

Winter BBQ

Net terug van wintersport of hebben jullie het nog tegoed? Hou het winter(sport) gevoel vast met...

read more